Palace Hotel Noordwijk wint Keeping Up(14 januari 2011)

De afdeling housekeeping van het Palace Hotel Noordwijk heeft donderdag 13 januari de KeepingUp Award 2011 in ontvangst mogen nemen. Naast een jaar lang roem heeft het team een cheque van 1.500 euro verdiend. De finale vond plaats in het Novotel Amsterdam City.

 
Zeer professioneel
Het jurycommentaar luidde dat door de professionele inschrijving van het hotel, de geslaagde mystery visit, uitgevoerd door Mystery Guest B.V. en de presentatie tijdens de finale aantoonden hoe een housekeepingteam hoort te functioneren.Afvalrace
Een lange periode met verschillende rondes ging vooraf aan de finale. Uiteindelijk bleven er naast het Palace Hotel nog vijf andere hotels over die zich afgelopen donderdag mochten presenteren tijdens de finalestrijd, namelijk Hotel en Congrescentrum Papendal Arnhem, Eden Amsterdam American Hotel, Novotel Amsterdam City, CitizenM Amsterdam Airport en Tulip Inn De Veluwe.

Door het dolle
Het Palace Hotel liet een filmpje zien wat een compleet beeld gaf over de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling housekeeping en wat geen verdere uitleg nodig had. Toen de winnaar bekend werd gemaakt was het team door het dolle heen. Executive housekeeper Brigitte van der Vlugt noemde het "ongelofelijk dat in vergelijking met de andere finalisten, een kleiner zelfstandig hotel zo'n prijs in de wacht kan slepen"!

Bron: http://www.hospitality-management.nl/

index  |   << vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  volgende >>