Keeping Up (Film)(5 januari 2011)

Om direct naar de film te gaan klik hier

Donderdag 13 januari 2011 zal voor de vierde keer Keeping Up plaatsvinden. Net als in de drie voorgaande jaren draait het evenement om de zoektocht naar de ‘Beste Housekeeping Afdeling van Nederland'. Keeping Up is het enige evenement in Nederland speciaal gericht op de afdeling housekeeping binnen de hotellerie. Keeping Up zet de onmisbare schakel van ieder hotel op de voorgrond. In 2007, 2008 en 2009 was Keeping Up een ongekend succes. De prestigieuze titel werd in 2007 voor het eerst vergeven aan het NH Barbizon Palace Hotel uit Amsterdam. In de tweede editie in 2008 ging Amrâth Grand Hotel L'empereur met de titel naar Maastricht. In 2009 was Bilderberg Hotel de Keizerkroon de winnaar.

Keeping Up is een samenwerkingsverband tussen organisaties ter bevordering van de kwaliteit binnen housekeeping, maar ook omdat housekeeping het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende soorten organisaties die allen bijdragen om ook deze editie van Keeping UP weer tot een succes te maken.
13 hotels zijn geselecteerd voor de halve finale. Alle dertien hotels zijn onderzocht doormiddel van een Mystery bezoek. Waarbij deze vier kamers heeft getoetst op verschillende aspecten. Hierbij zijn ook de linnenkamer en openbare ruimtes meegenomen om een totaalbeeld te krijgen van de housekeeping afdeling. De onderzoeksresultaten zijn geanalyseerd door een vakjury die hieruit de zes finalisten heeft geselecteerd. De finalisten krijgen de kans om op 13 januari 2011 in Amsterdam een presentatie te verzorgen over de housekeeping afdeling waar zij werkzaam zijn.

Voor meer informatie over deze zes finalisten en Mystery Guest is er een korte film gemaakt van drie minuten.

http://www.ietsanders.com/2011/keeping-up-2011/

index  |   << vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  volgende >>