Positief resultaat voor Kubus Self-storage(5 maart 2010)

‘s-Hertogenbosch, vrijdag 5 maart 2010

Positief resultaat voor Kubus Self-storage na concurrentieanalyse

Na een concurrentieanalyse onder bedrijven die opslagruimte verhuren in de regio Rotterdam, is Kubus Self-storage als beste uit de bus gekomen. In februari heeft Mystery Guest B.V. dit onderzoek uitgevoerd als extra service voor haar klant.
 

Met maar liefst een 8,9 voor de klantbeleving en het beste aanbod van faciliteiten, is Kubus Self-storage als eerste uit het onderzoek gekomen. Unieke punten aan het bedrijf zijn dat er geen borg betaald wordt en er geen opzegtermijn wordt gehanteerd. Daarnaast is met behulp van een “mystery visit” de klanttevredenheid bij dit bedrijf het hoogst beoordeeld.  

 

Een vijftal bedrijven die opslagruimte verhuren, zijn met behulp van “mystery shoppers” bezocht en beoordeeld. De uitstraling van het exterieur, de ontvangst in de receptie, het adviesgesprek en de rondleiding waren onder andere punten ter beoordeling. Naast de klantbeleving zijn ook de faciliteiten van de bedrijven bekeken. Hierbij is met name gelet op de beveiliging, toegangstijden, borg, verzekering en de opzegtermijn.

Over Mystery Guest B.V.

Mystery Guest B.V. is een marktonderzoeksbureau, gevestigd te ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf voert kwaliteitsonderzoeken uit binnen commerciële en dienstverlenende organisaties in de Benelux en Duitsland. Mystery Guest B.V. richt zich op organisaties die streven naar een verbeterde klanttevredenheid.

 

index  |   << vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  volgende >>